Piškorevački uragan “pomeo” Baranjce u drugom poluvremenu!

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

25.KOLO

 

 RATAR – BARANJA-BELJE  6:2 (2:2)

 

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledateja:150. Sudac: Nikola Šušak (Belišće). Pomoćnici: Miro Karlović (Samatovci) i Ivan Bešlić (Belišće). Strijelci: 1:0 Mišić (20.), 1:1 Mesar (24.), 2:1 Bekić (28.), 2:2 Luka Barić (45.), 3:2 Bekić (48.), 4:2 Da Silva Batista (53.), 5:2 Mišić (69.), 6:2 Mišić (75.).

 

RATAR: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Batinić (73. Vukadin), Da Silva Batista, Liščević, Lemos da Silva, Abramović, Mišić, Bekić, Bala. Trener: Josip Mišić.

 

BARANJA-BELJE: Kerovec (72. Elveđi), Getto, Džambas, Bosnić (37. Luka Barić), Bujadinović (70. Kedmenac), Čačić, Šisl, Bat, Slonja, Leonardo Barić (83. Dedić). Trener: Josip Kerovec.

 

Piškorevčani su od samoga početka gostima dali do znanja da pobjeda ostaje u Piškorevcima. Ali, gosti su,  barem u prvom poluvremenu pokazali zašto se nalaze u zlatnoj sredini tablice. U 20.minuti Josip Mišić doveo je Piškorevčane u toliko željeno vodstvo, međutim, gosti su uzvratili samo četiri minute kasnije, a na1:1 izjednačio je Mesar.  Ipak, pogodak nije poremetio igru domaće momčadi, tako da Bekić u 28. minuti ponovo dovodi svoju momčad u vodstvo. Luka Barić ušao je u igru u 37. minuti, a to se pokazalo dobrim potezom gostujućega trenera Josipa Kerovca. Upravo je Barić u 45.minuti poravnao rezultat na 2:2.

Baranjci su bili ravnopravni u prvom poluvremenu

U nastavku susreta, piškorevački uragan pomeo je Baranjce. Seriju pogodaka otvorio je u 48.minuti Dean Bekić za domaće vodstvo 3:2. Nakon primljenoga gola, igra Baranje-Belje se raspala, a domaćini su to iskoristili da bi malo popravili gol razliku. Redom su zabijali Da Silva Batista za 4:2, a točku na „i“ s dva pogotka stavio je Josip Mišić koji je bio i najbolji igrač susreta.

Piškorevački uragan krenuo je u drugom poluvremenu

Najzadovoljniji utakmicom mogu biti gledatelji koji su vidjeli otvorenu igru sa sedam lijepih pogodaka. Ovom pobjedom Piškorevčani su donijeli očekivanu dozu mira jer i dalje čuvaju 13. poziciju koja znači i opstanak u županijskom prvoligaškom društvu.

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Poljicak, hrvoje

    Ja navijam za moj tim Ratar. Nekada davno i ja sam igrao za Ratar. Ratar, prva liga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.