Sense bar Runolist Didi uvjerljivo krenuo u obranu naslova, Restoran Sokak na brazilski pogon, CB Click na prvom mjestu, CB Camel iznenadio Ecape caffe!

DRUGA MALONOGOMETNA LIGA ĐAKOVAČKI KAFIĆI 2018.

 

Utorak, 15. svibnja, prvi je dan druge Lige Đakovački kafići 2018. koju organizira Malonogometni klub Certissa. Iako je vrijeme “visilo”, sat vremena prije početka prve utakmice, oblaci su se nadvili nad igralište, palo je malo kiše, ali duga je ipak nagovijestila planirani početak lige. Na turniru nastupa deset momčadi koje će liga sustavom odigrati prvi dio natjecanja. Nakon toga, prvih osam momčadi nastavit će natjecanje kup sustavom, na ispadanje.

Duga nad igralištem bila je dobar znak za početak lige

 

PRVO KOLO

 

           SENSE BAR RUNOLIST DIDI – PAM PAN 7:3

 

Prošlogodišnji pobjednici Sense Bar Runolist, sa sponzorskim pojačanjem poduzeća Didi, imali su čast otvorili drugu malonogometnu ligu đakovačkih kafića kako to i priliči turnirskom tipu natjecanja. I već od prve minute, “Sensovci” su dali do znanja da žele upisati prvu pobjedu. Odmah su poveli 1:0, a nakon toga, sve je bilo puno lakše. Međutim, i igrači Pam Pama pokazali su da znaju igrati što potvrđuje i činjenica da su postigli tri pogotka i utakmicu učinili puno zanimljivijom. Ipak, prošlogodišnji pobjednici nisu se dali iznenaditi i možemo reći da su opravdli ulogu favorita i očito da će i ove godine biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje lige.

Sense Bar Runolist Didi

 

Solidan otpor favorizirnaim protivnicima pružili su Pam Pam-ovci

 

RESTORAN SOKAK – OTVARAČ ĐAKOVO 2:0

 

Malonogometaši Restorana Sokak mudro su, od očiju javnosti, čuvali svoj “roster”, ali kada su na teren istrčali brazilski internacionalci, igrači piškorevačkoga Ratara, bili je jasno da su favoriti. I upravo su Brazilci bili ti koji su diktirali ritam igre svoje momčadi, a s dva pogotka Lemos Da Silva iskazao se kao glavni igrač utakmice. Momčad đakovačkih Otvarača pružila je solidan otpor, ali brazilska veza presudila je u ovom meču.

Brazilska veza donijela pobjedu Restoranu Sokak

 

OLD BAR – CAFFE BAR CLICK 2:8

Old Barovci i dalje nastavljaju nastupe na malonogometnim turnirima, igraju bez imperativa, žele se nadigravati sa svakim protivnikom i to je ono što gledatelj i cijene kod ove momčadi. Igraju prema principu kultnoga filma “Do posljednjega daha” bez obzira pobjeđivali ili gubili. Ne razmišljaju o taktici već se jednotavno igraju nogometa. Međutim, na otvaranju turnira naletjeli su na Caffe bar Click koji su svoje redove pojačali s trojicom igrača Mlaca. Uigrana Clickova momčad došla je do visoke pobjede i očito da su se oni zagrijali za osvajanje lige.

 

 

CAFFE BAR CAMEL – ESCAPE CAFFE 5:4

 

Najneizvjesniju utakmicu prvoga kola vidjeli smo između Caffe bara Camel i Escape Caffea. Camel čine mladi igrači iz Perkovaca koji su pokazali zavidnu borbenost i umješnost baratanja loptom. Iako su “Ecepovci” po imenima bili favoriti, pobjeda je pripala Perkovčanima. Doduše, treba reći da su 28 minuta “Escapovci” igrali s igračem manje, a kada je stigao Dino Burazn tada je krenuo i lov na perkovačko vodstvo od 4:1. I malo pomalo Escape Caffe je smanjivao prednost da bi u posljednjoj minuti stigao do minimalnog zaostatka 4:5. Ali, vremena više nije bilo pa ovaj rezultat možemo smstrati iznenađenjem kola. Bez obzira na tu činjenicu, uspjeh i pobjedu mladih Perkovčana nitko ne može osporiti. Očito da će oni svima biti tvrd orah.

Mladi Perkovčani upisali prvu pobjedu – CB Camel

 CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC – CAFFE BAR STARS 2:3

Brodski kafić “Stars” predstavio je svoju momčad koja je pojačana s trojicom igrača kultne malonogometne momčadi “Tončo” (Zdravko Degmečić, Stepić, Čamber). Iako su Brođani u ranoj fazi utakmice poveli 1:0, Đakovština je pružila snažan otpor i utakmicu držala u neizvjesnosti do posljednje minute. Doduše, “Starsi2ž” su imali vdostvo 3:1, ali su CB Đakovština Kamen Štimac upsjeli smanjiti rezultat na 3:2 i do samoga kraja prijetiti izjednačenjem. Ali, ipak, prvi bodovi otišli su u Slavonski Brod.

CB Đakovština Kamen Štimac

Prvo kolo proteklo je bez većih problema, a za to se pobrinuo sudac večeri Željko Šekerija iz Piškorevaca.

 

     T A B L I C A

 

1. CAFFE BAR CLICK 1 1 0 0 8:2 3
2. SENSE BAR RUNOLIST DIDI 1 1 0 0 7:3 3
3. RESTORAN SOKAK 1 1 0 0 2:0 3
4. CAFFE BAR CAMEL 1 1 0 0 5:4 3
5. CAFFE BAR STARS 1 1 0 0 3:2 3
6. CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC 1 0 0 1 2:3 0
7. ESCAPE CAFFE 1 0 0 1 4:5 0
8. OTVARAČ ĐAKOVO 1 0 0 1 0:2 0
9. PAM PAM 1 0 0 1 3:7 0
10 OLD BAR 1 0 0 1 2:8 0

 

Organizator turnira, MNK Certissa, poziva sve ljubitelje maloga nogometa da se pridruže drugom kolu Lige Đakovački kafići 2018.

2. KOLO PONEDJELJAK, 21.SVIBNJA:

19:30 PAM PAM . CAFFE BAR STARS

20:15 ESCAPE CAFFE – CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC

21:00 CAFFE BAR CLICK – CAFFE BAR CAMEL

21:45 OTVARAČ ĐAKOVO – OLD BAR

22:30 SENSE BAR RUNOLIST DIDI – RESTORAN SOKAK

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.