Đakovo Croatia protiv Bjelovara osigurava opstanak, Jurjevčani u Dardu po naslov prvaka, Ratar protiv Metalca traži bodove spasa, Kuševčani igraju za Piškorevčane, Punitovčani na vrućem gostovanju u Selcima…

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

 

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

 

27. KOLO – SUBOTA, 17:00 sati

 

              ĐAKOVO CROATIA – BJELOVAR

 

Bod u Koprivnici treba “oploditi” s tri boda protiv Bjelovara i opstanak u ligi je nadomak ruke. Bjelovarčani su riješili svoj status tako da će se u Đakovo doći nadigravati. U takvim odnosima Đakovčani moraju do pobjede. Najveća vrijednost je optimizam kojega su nogometaši donijeli iz Koprivnice. Ovo je ključna utakmica za zaključivanje sezone i ostvarenje cilja – opstanka u ligi.

* * * * * *

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

 

27. KOLO – NEDJELJA, 17:00 sati

 

                 DARDA – ZRINSKI (J)

 

Utakmica u Dardi za Jurjevčane bi mogla biti ključna. U slučaju pobjede, Zrinski bi bio na korak do osvajanja naslova prvaka i ulazak u Treću hvatsku nogometnu ligu Istok. Jer, nakon toga slijede dvije domaće utakmcie i u posljednjem kolu gostovanje u Jelisavcu. Doduše, Jurjevčani su potrošili dosta snage u kuputakmici protiv Šokadije, ali svi u Jurjevcu vjeruju da će trener Damir Išaegi pronaći načina kako motvirati svoju momčad da se iz Darde vrate s tri boda.

* * * * * *

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

27. KOLO

 

                   TORPEDO – VILJEVO

 

Kuševčani su apsolutni favoriti protiv Viljeva jer to sugerira i položaj na tablici, ali i trenutna forma. Igrači trenera Josipa Milardovića žele nastaviti pozitivan niz rezultata i na kraju uhvatiti što bolju poziciju u gornjem dijelu tablice. Za to im treba pobjeda protiv Viljevčana. Osim toga, Topredo može učiniti veliku uslugu sujedima iz Piškorevaca koji s Viljevom vode grčevitu borbu za 13. poziciiju koja osigurava opstanak u ligi.

 

 

                       RATAR – METALAC

 

Piškorevčani nemaju izbora: samo pobjeda donosi opstanak u ligi. Ratar je 13., a Viljevo 14.,razlika je jedan bod. Dakle, pobjedom praotiv Metalca i porazom Viljeva od Torpeda, bodovana razlika povećala bi se na nedostižna četiri boda.

 

 

                   MURSA – MLADOST (ĐS)

 

Igor Subašić, branič Mladosti:

Iako gostujemo kod pretposljednje momčadi, svjesni smo da nas očekuje teška utakmica na Mačkamami. Domaćina respektiramo, ali naš cilj je zadržati se u gornjem dijelu tablice i mislim da će ishod utakmice ovisiti isključivo o nama. U Osijek idemo rasterećeni, idemo pobijediti i pokušati ne primiti gol. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u subotu.

 

               POLET – SLAVONAC

 

Nogoemtaši Poleta odigrat će još ove utakmice i vratiti se u Drugu županijsku ligu. Semeljčani će igrati bez opterećenja, ali pred sobom imaju vrlo dobru momčad Slavonca.

 

* * * * * *

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

Tri je kola do kraja prvenstva u kojima ćemo doznati rasplet oko prvaka i sudionika kvallifikacija za ulazak u Prvu županijsku nogmetnu ligu. Najbliže tom cilju su Punitovčani koji imaju četiri boda više od Josipovčana. U nedjelju ih očekuje gosotvanje u Selcima i pitanje je što može napraviti mlada selačka momčad. Ukoliko Punitovčani prođu Selce ostaje im općinski derbi protiv Josipovčana i gostovanje u Dračicama. Dakle, izazova ima i treba ih uspješno proći. Josipovčani čekaju “iz zasjede”, a u ovom kolu pred sobom imaju Gašinčane. I oni moraju ići “na glavu” jer u utakmiciprotivPunitovčana igra im samo pobjeda. Šokadija je osigurala treće mjesto i mirno može na gostovanje u Kondrić kod momčadi koja također nema nikakvih imperativa, osim borbe za što bolji plasman u sredini tablice. Dračičani su domaćini Mladosti iz Ivanovaca koja se grčevito bori za opstanak, a u istoj su poiciji i Sloga iz Koritne koja gostuje u Viškovcima te Dinamo iz Trnave koji gostuju u Širokom Polju. U svakom slučaju, bit će zanimljiva i borba za prvaka kao i za opstanak.

 

24. KOLO – NEDJELJA, 17:30 sati

 

HAJDUK (Š. POLJE) – DINAMO (TRNAVA)

 

RADNIČKI (VIŠKOVCI) – SLOGA (KORITNA)

 

DRAČICE – MLADOST (IVANOVCI)

 

OMLADINAC (JOSIPOVAC) – HOŠK (GAŠINCI)

 

OMLADINAC (Đ. SELCI) – SLAVONIJA (PUNITOVCI)

 

SLAVONIJA (BUDROVCI) – BUDUĆNOST (GORJANI)

 

REKORD (KONDRIĆ) – ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA)

 

* * * * * *

 

LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

 

Samo su dva kola do krjaa lige Nogometnog središta Đakovo. Ukoliko Jedinstvo kod kuće pobijedi Dinamo iz Tomašanaca u posljednjem kolu gostuje u Đurđancima, i prema svemu sudeći, to je najlakši put do naslova prvaka. Vučevci će u ovom kolu upravo ugostiti Slavonac, a zatim u posljednjem kolu čekati kiks Jedinstva gostujući u Drenju. Potnjanci će ugostiti susjede iz Drenja, a Kešinčani će ugostiti Lapovčane. Ovo kolo odmaraju Mrzovićani.

 

21. KOLO – NEDJELJA, 17:30 sati

 

JEDINSTVO (FORKUŠEVCI) – DINAMO (TOMAŠANCI)

 

VUČEVCI – SLAVONAC (ĐURĐANCI)

 

VELEBIT (POTNJANI) – ZRINSKI (DRENJE)

 

KEŠINCI – MLADOST (LAPOVCI)

 

RADNIK (VRBICA) – SLAVONAC (PRESLATINCI)

 

SLOBODAN: NAPRIJED (MRZOVIĆ)

 

* * * * *

KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVU HRVATSKU KUGLAČKU LIGU

 

6. KOLO – SUBOTA, 15:00 sati

 

                 KARLOVAC – ĐAKOVO

 

Kuglačice Đakova idu na izlet u Karlovac. Đakovčanke su pobjedom u Sisku osigurala prvo mjesto i ulazak u prvu ligu. Tako da im od ozbiljnijih poslova ostaje još organizirati proslavu povratka u prvu ligu.

 

** * * * *

 

DRUGA BOĆARSKA LIGA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

 

13. KOLO – NEDJELJA, 15:00 sati

 

                 DRAGOVOLJAC BOSUTSKO – ĐAKOVO

 

Boćari Đakova pobjedom protiv Welsa došlisu na treće mjeto i tu zasigurno žele ostati. Pred sobom imaju momčad Dragovoljca iz Bosutskoga naselja koji se nalazi ispod Đakovčana. Dakle, snova tri boda Đakvočani bi mogli ligu završiti na odličnom trećem mjestu.

 

* * * * * *

 

DRUGA LIGA ĐAKOVAČKIH KAFIĆA 2018.

 

Po drugi puta, Malonogometni klub Certissa, na svom terenu s umjetnom travom (kod Gradskoga bazena), organizira Ligu Đakvoačkih kafića u kojoj sudjeluje deset momčadi. U ponedjeljak se igraju utakmice drugoga kola, a organizatori pozivaju publiku jer je ulaz besplatan.

 

2. KOLO – PONEDJELJAK, 21.SVIBNJA

 

19:30 PAM PAM – CAFFE BAR STARS

 

20:15 ESCAPE CAFFE – CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC

 

21:00 CAFFE BAR CLICK – CAFFE BAR CAMEL

 

21:45 OTVARAČ ĐAKOVO – OLD BAR

 

22:30 SENSE BAR RUNOLIST DIDI – RESTORAN SOKAK

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.