Barišić za deset minuta postigao hat-trick, Burazin zaključio satničku seriju!

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

28. KOLO

 

 MLADOST (ĐS) – POLET 7:0 (1:0)

 

Satnica Đakovačka – Igralište NK Mladost. Gledatelja: 150. Sudac: Tomislav Rupčić (Osijek). Pomoćnici: Domagoj Marinić (Feričanci) i Tomislav Keglević (Našice). Strijelci: 1:0 Denić (34.), 2:0 Radnić (51.), 3:0 Barišić (54.), 4:0 Barišić (59.), 5:0 Barišić (64.), 6:0 Burazin (73.), 7:0 BuraZin (88.).

 

MLADOST (ĐS): Gansberger, Bikić (53. Žulj), Akrap, Subašić (57. Ante Barišić Jaman), Majstorović, Žonka, Denić (46. Radnić), Barišić (65. Branimir Barišić Jaman), Burazin Bojanović, Drmić (46. Svalina). Trener: Ivan Denić.

 

POLET: Drenić, Knežević, Marijanović, Rebić, Horvat, Vuksanović, Tanasić, Gavran, Drlić, Ćosić, Paradžik.

 

Nogometaši Mladosti samo su potvrdili svoju odličnu formu i protiv već otpisanih Semeljčana popravili svojo bodovni, ali i konto gol razlike.

Iako su Semeljčani igrali s deset igrača, u prvih pola sata dobro su stajali na terenu. Doduše, i domaćini su prišli utakmici „lako ćemo“, ali ipak u 34. minuti  Satničani su postigli prvi pogodak. Burzain je prošao po lijevoj strani, na drugoj stativi našao je Denića koji prizemnim udarcem pogađa Drenićevu mrežu. U nastavku utakmice, u igru je ušao Ivan Radnić koji u 51. minuti prekrasnim lob udarcem pogađa semeljačku mrežu za 2:0. I tada kreće , a tada Show Ivana Barišića. Satnički napadač u samo deset minuta postigao hat-trick. Od 54. do 64.minute tri se puta upisao u listu strijelaca što bi moglo ući i u neku od knjiga rekorda. U 54. minuti Barišić postiže svoj prvi pogodak. Asistent je bio Dino Burazin koji pronalazi satničkoga napadača na šest metara od gola. Samo pet minuta kasnije satnički je napadač postigao svoj drugi pogodak. Svalina je pronašao Barišića koji izlazi sam pred semeljačkoga golmana i mirno plasira loptu pored njega. U 64.minuti Ivan Barišić postiže hat-trick. Ponovo je na sceni izuzetno raspoloženi Dino Burazin koji pronalazi Svalinu, a ovaj prosljeđuje loptu do Barišića. I 5:0.Nakon toga, golgetersku ulogu preuzima dino Burzain. U 73. minuti Bojanović ubacuje loptu do Burazina koji iz voleja pogađa desni kut. I na kraju, opet asistencija Bojanovića za Burazin koji pogađa malu mrežicu.

Satničani su tako odigrali posljednju utakmicu pred svojom vjernom publikom, a na kraju utakmice iskoristili su priliku zahvaliti im na vjernosti.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.