“Sokak” na brazilski pogon, Sense bar Runolist Didi melje sve pred sobom, Old barovci našli mušterije, Otvarači iznenadili CB Stars, Escape Caffe nanio prvi poraz “Clickovcima”!

LIGA ĐAKOVAČKIH KAFIĆA 2018.

 

  1. KOLO

 

    CAFFE BAR CAMEL – RESTORAN SOKAK 1:9 (1:3)

 

U prvom susretu petoga kola Restoran Sokak do vrha je napunio mrežu mladih Perkovčana. U prvom poluvremenu vidjeli smo još donekle ravnopravnu utakmicu u kojoj je „Sokak“ imao više od igre. Na odmoru su jedni i drugi otišli s vodstvom Restorana Sokak 3:1.

U drugom poluvremenu, na terenu je postojala samo jedna momčad – Restoran Sokak koji je nastupio i s piškorevačkim Brazilcima, Mihaelom Kepićem, Antonijm Balom… Doista, reprezentativna momčad koja se ovom pobjedom svrstava u red favorita. Do kraja utakmice Restoran Sokak postigao je još šest pogodaka za konačnih 9:1. Dva Brazilca – Lemos i Cristiano Da Silva postigli su po četiri pogotka, a jednom se u listu strijelaca upisao Mihael Kepić. Za Caffe bar Camel strijelac je bio Mateo Benić.

 

OLD BAR – PAM PAM    11:2 (6:1)

 

Već na samom otvaranju utakmice, nakon izvedenoga kornera, Renato Janković postigao je vodeći pogodak za momčad Old Bara. To je unijelo nemir u redove Pam Pama tako da je ubrzo udarcem iz blizine Pitlović doveo svoju momčad u vodstvo 2:0. Mateo Drmić s pola igrališta postiže treći gol, zatim Pitlović postiže četvrti, a Mateo Drmić peti pogodak za Old bar. Pam Pamovci smanjili su rezultat na 1:5 autogolom, a do kraja prvoga dijela Renato Janković postiže pogodak udarcem s 12 metara.

U nastavku susreta nastavila se serija Old bara. Sedmi pogodak postiže Matija Kanurić, osmi Pitlović,  a deveti Renato Janković. Marinko Hipp popravlja dojam Pam Pama drugim pogotkom. U završnici susreta Matija Kanurić postiže još dva pogotka za konačnih 11:2.

 

CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC – SENSE BAR RUNOLIST DIDI0:8 (0:6)

 

Sense bar Runolist Didi nemilosrdno gazi sve pred sobom. Večeras su im se na putu našli Caffe bar Đakovština Kamen Štimac.  Od samoga početka, Florian Abramović otvorio je seriju pogodaka, a zatim su uslijedili golovi Dine Galičića, Dine Blaškića, Ive Horvata, Josipa Mišića, pa ponovo Floriana Abramovića za visokih 6:0 na poluvremenu utakmice. U nastavku susreta „senseovci“ su rutinski odradili posao, postigli dva gola, oba puta male majstorije Josipa Mišića za visokih 8:0. Rezultat koji Sense bar Runolist Didi vraća na prvo mjesto.

 

  CAFFE BAR STARS – OTVARAČ ĐAKOVO 1:3 1:1)

 

Kada na tereni izađu đakovački Otvarači nikada niste sigurni kakav će rezultat ostvariti, ali budite uvjereni da će vam prirediti odličnu zabavu. Tako je bilo i protiv Caffe bara Stars koji su u ovoj utakmici imali ulogu favorita. Ali, kako to u nogometu biva, ne pobjeđuju uvijek favoriti. Otvarači su sredinom prvoga poluvremena golom Renata Đurđevića došli u vodstvo 1:0, ali je ubrzo, nakon dobro odigrane akcije, Zdravko Degmečić pogodio protivnički gol.  Do poluvremena „Starsi“ su napadali, redali prilike, ali na golu Otvarača bio je „čovjek sa stotinu ruku“ Oršola koji je branio i nemoguće. U prvih deset minuta nastavka igralo se „Viktorije“ na gol Otvarača, ali uporni i borbeni Dračičani nisu dopuštali „Starsima“ da dođu u vodstvo. U jednoj kontri, pred samim golom, odlično se snašao Ivan Šunda koji „lažnjakom“ iz igre izbacuje golmana i lagano plasira loptu u mrežu za vodstvo 2:1. Nervoza se uvukla u redove „Starsa“, a to koristi Renato Đurđević i svojim drugim golom zaključuje utakmicu rezultatom 3:1.

     ESCAPE CAFFE – CAFFE BAR CLICK  3:2 (1:1)

 

Derbi petoga kola protekao je u čvrstoj i tvrdoj utakmici u kojoj su obje momčadi čekali svoj trenutak. Prvi ga je dočekao Caffe bar Click koji golom Ivana Matića dolazi u vodstvo 1:0. Odgovorili su „Escapeovci“ koji su golom Marija Bojanovića izjednačili na 1:1.

U drugom poluvremenu, bolju igru pokazali su igrači Escape Caffea koji su golovima Luke Kolaka i Domagoja Ivića došli do vodstva 3:1. U završnici susreta Kunce je smanjio rezultat na 2:3, ali Escape Caffe je do kraja susreta, uspio sačuvati minimalnu prednost.

 

T A B L I C A

 

1. SENSE BAR RUNOLIST DIDI 5 5 0 0 33:8 15
2. CAFFE BAR CLICK 5 4 0 1 28:11 12
3. ESCAPE CAFFE 5 2 1 1 23:15 10
4. RESTORAN SOKAK 5 3 0 2 21:13 9
5. CAFFE BAR STARS 5 2 1 2 12:17 7
6. OTVARAČ ĐAKOVO 4 2 0 2 9:8 6
7. OLD BAR 5 2 0 3 19:24 6
8. CAFFE BAR CAMEL 5 1 0 4 13:29 3
9. PAM PAM 5 1 0 4 13:32 3
10. CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC 4 0 0 4 8:21 0
Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.