Lemos donio bod Rataru!

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

 

29. KOLO

 

RATAR – TORPEDO  1:1 (0:1)

 

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 200. Sudac: Krešimir Brus (Našička Breznica). Pomoćnici: Nikola Dendis (Našice) i Krešo Novosel (Gat). Strijelci: 0:1 Bašić (65.), 1:1 Lemos (90.).

 

RATAR: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Batista Da Silva, Liščević, Lemos Da Silva, Abramović, Mišić, Križanović (83. Vukadin), Bekić, Bala (88. Rakušić). Trener: Josip Mišić.

 

TORPEDO: Vinković, Domagoj Kušević,  Babić (74. Josip Čuić), Delić, Klemen, Antinac (55. Cicvarić), Bračko, Milardović (59. Radoš), Bašić (90. Stjepan Kušević), Ivanda, Bošković (59. Sito). Trener: Josip Milardović.

 

U pretposljednjem kolu u Piškorevcima su se sastali Ratar i Torpedo, dvije momčadi koje povezuju njihove glavne poluge – igrači i treneri. Naime, dva dobra prijatelja, bivša nogometaša Đakovo Croatije, dva Josipa – piškorevački Mišić i kuševački Milardović sa zadovoljstvom mogu zaključiti ovu sezonu (iako ih u nedjelju očekuje posljednje kolo). Ratar je u prvom sezonu Prve županijske lige osigurao opstanak u ligi, a Torpedo se nakon dosta godina nalaze u gornjem dijelu tablice. I dva dobra prijatelja našla su se na suprotnim stranama, ali u jednoj fer i korektnoj utakmici koja nije imala rezultatski naboj,  Piškorevčani i Kuševčani podijelili su bodove.

U prvom poluvremenu vidjelo smo tvrdu i borbenu utakmicu u kojoj je bilo dosta prekršaja. Međutim, Piškorevčani su imali više od igre, a gosti su svoju priliku čekali iz kontri. Domaćini su stvorili tri izgledne prilike, ali napadači nisu bili koncentrirani.

U nastavku susreta, gosti su iskoristili svoju priliku i golom Bašića došli u vodstvo 1:0. I kada se činilo da će bodovi u Kuševac, u posljednjoj minuti susreta Ratar je došao do toliko željenoga izjednačenja. Mišić je prošao po lijevoj strani, točnom loptom uposlio je Lemosa koji preciznim udarcem pogađa lijevi kut Vinkovićeva gola.

Lemos slavi Ratarov izjednačujući pogodak

Ratar će posljednju utakmicu odigrani u Ladimirevcima dok će Torpedo na svom terenu dočekati  FEŠK iz Feričanaca.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.