Pobjednici CT Jasen – Geli, drugoplasirani CT Karas Josipovac, treće mjesto CT Rotim Đakovo!

  1. CROATIAN CARP CUP JOŠAVA 2018.

 

Tekst i foto: Željko Kovač

 

U organizaciji Zajednice športskih ribolovnih udruga Grada Đakova na đakovačkom jezeru Jošava od 31. svibnja do 3. lipnja održan je 19. po redu Croatian Carp Cup Jošava 2018. Na trodnevnom natjecanju nastupilo je 21 Carp Team koji je ulovio ukupno 921,24 kilograma ribe. U ukupnom ulovu najviše je bilo šarana, a potom i nekoliko velikih amura. Za regularnost natjecanja brinuo se glavni sudac Zvonko Zorić sa svojim pomoćnicima: Draganom Boričićem, Josipom Filipovićem, Tomom Ercegom i Željkom Kovačem.

Pobjednici 19. CarpCupa Jošava 2018. – CT Jasen – Geli s ulovljenih 139,67 kg, drugoplasirani CT Karas Josipovac

 

U uzbudljivoj završnici pri čemu je odluka pobjednicima pala u zadnjem vaganju, prvo mjesto pripalo je Carp Teamu Geli – Jasen Đakovo s ulovom od 139, 67 kilograma ribe. Drugoplasirani je Carp team Karas Josipovac iz Josipovca Punitovačkoga s ukupnim ulovom od 119,58 kilograma, dok je treće mjesto pripalo Carp teamu Rotim Đakovo s 117, 35 kilograma ulovljene ribe.

Najboljim ekipama nagrade: pehare, medalje i nagrade u ribolovnoj opremi osigurao je organizator – Zajednica sportskih udruga grada Đakova.

 

Treće mjesto –  CT Rotim Đakovo

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.