Punitovčani već jednom nogom u Prvoj županijskoj!

KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVU ŽUPANIJSKU NOGOMETNU LIGU

 

 

                           SLAVONIJA (P) – POLET 4:0 (2:0)

 

Punitovci – Igralište Na vodopadu. Gledatelja: 500. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Marijan Tomas (Vladislavci) i Kristijan Novosel (Valpovo). Strijelci: 1:0 Uzelac (9.), 2:0 Josip Perak (42.), 3:0 Josip Perak (69.), 4:0 Štigler (83.).

 

SLAVONIJA (P): Stipanović, Veverec, Klepo, Tadijan, Uzelac, Josip Perak, Štigler, Vranić, Štefančić, Škorvaga, Vinko. (Još su igrali: Domagoj Marinović, Perić, Poljarević, Burek, Ivan Stipanović, Dražen Perak, Marko Bjelobrk).Trener: Goran Uzelac.

 

POLET: Bošnjak, Bandić (56. Mirko Pritištanac), Liović, Tomislav Pritištanac, Krešimir Amidžić (88. Marinko Amidžić), Gapšarić, Mihaljević, Marić, Pejaković, Kraljik, Lončar. Trener: Darijo Filipović.

 

Ono što su naumili, to su i nogometaši Slavonije ostvarili. Upisali su visoku i zasluženu pobjedu kojom su već jednom nogom u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. U prekrasnom ambijentu domaćega terena Punitovčani su u svakom poluvremenu postigli po dva pogotka i tako trasirali put u viši rang. Već u devetoj minuti, igralište Na vodopadu je eksplodiralo. Igrač-trener Goran Uzelac postigao je vodeći pogodak za Slavoniju. I nakon toga, domaćini su imali više od igre, stvarali su prilike, ali te u završnici prvoga poluvremena, uslijedilo je ponovno slavlje. Na 2:0 povisio je Josip Perak. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Uvjerljivi u kvalifikacijama – NK Slavonija Punitovci

Niti u nastavku domaćini nisu posustajali.  Bolju igru okrunili su trećim golom, a ponovo je u 69. minuti strijelac bio Josip Perak. U samoj završnici, Punitovčani su podebljali svoje vodstvo. Četvrti gol za miran put u Bokšić u 83. minuti postigao je Darko Štigler.

Prema viđenome, Punitpvčani su već jednom nogom u višem rangu, a to samo trebaju potvrditi uzvratnom utakmicom u Bokšiću.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.