Đakovački Open Noi Levaku i Sari Barberić!

OTVORENO PRVENSTVO ĐAKOVA ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 12 GODINA

 

Teniski klub Đakovo od 2. do 4. lipnja bio  je organizator Otvorenoga prvenstva Đakova za tenisačice i tenisače do 12 godina. Na turniru su u muškoj konkurenciji nastupila i dvojica đakovačkih tenisača. Jakov Tomić prošao je prvo kolo pobjedom protiv Ivora Beneša rezultatom 6:1 i 7:5. U četvrtfinalu đakovački je tenisač  igrao protiv prvoga nositelja Noa Levak i doživio poraz 6:0 i 6:0.

I Lovro Juras prošao je prvi krug pobjedom protiv Paricka Valentića rezultatom 6:2 i 6:1. u četvrtfinalu bolji od đakovačkoga tenisača bio je drugi nositelj Karlo Brkić. Vinkovčanin je bio bolji rezultatom 6:1 i 6:1.

U finalu je Noa Levak bio bolji od Karla Brkića rezultatom 6:2 i 6:0.

Pobjednica Sara Barberić

U ženskoj konkurenciji nastupila je Anja Belvanović. Đakovčanka je u prvom kolu bila bolja od Klare Ančić 6:2 i 6:2 da bi nakon toga, izgubila od druge nositeljice Sare Barbarić rezultatom 6:1 i 6:2. Ženski turnir osvojila je Sara Barbarić pobjedom protiv prve nositeljice Dore Mišković nakon predaje pri rezultatu 4:6 i 4:3.

U muškoj igri parova Đakovčani Lovro Juras i Jakov Tomić poraženi su od Karla Brkića i Noe Levaka rezultatom 6:1 i 7:5.

U ženskim parovima nastupile su Anja Belvanović i Jana Tomić. Đakovčanke su poražene u prvom kolu od kasnijih pobjednica Lea Garić i Dora Mišković rezultatom 6:4i 6:4.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.