Ivan Denić ostaje trener Mladosti!

SATNIČKA MLADOST KRENULA U SLAGANJE MOMČADI ZA NOVU SEZONU

 

Nogometni klub Mladost iz Đakovačke Satnice završio je jednu od najuspješnijih sezona u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Osječko-baranjskoj. S mladim trenerom Ivanom Denićem krenuli su u prvenstvo i na kraju osvojili odlično četvrto mjesto s 57 bodova. Ispred Satničana s bodom više su nogometaši Bilja, a tri boda više imaju na drugom mjestu Valpovčani. Naslov prvaka pripao je Radničkom iz Meca sa 64 boda. I dok igrači i trener odrađuju lagane treninge, uprava kluba povukla je prve poteze vezane uz novo prvenstvo. Unatoč tome, što je trener Ivan Denić bio „tražena roba“, dogovorena je suradnja s ovim mladim stručnjakom i za sljedeću sezonu. Nakon objave te vijesti razgovarali smo sa novim (starim) trenerom NK Mladost.

 

ĐS Mladost je ostvarila jedan od svojih najvećih uspjeha u posljednjih nekoliko godina. Dogovorili ste se za nastavak suradnje.

  • Razlozi ostanka u Mladosti su, prije svega, igrači, vodstvo kluba, navijači i općenito dobra atmosfera oko kluba koja vlada zadnjih godinu dana. Klub ide u dobrom smjeru i tako želimo nastaviti, no svjestan sam da ima još puno prostora za napredak. Nastavit ćemo gdje smo stali, i uz dobar rad i organizaciju, možemo postići još i više. Ambicije kluba su da ostanemo stabilan županijski prvoligaš koji će moći parirati svakoj momčadi u ligi. Isto tako, meni kao treneru cilj je da Mladost ima prepoznatljivu igru, usmjerenu na napadački nogomet te da takav način igre držimo što je više vremenski moguće tijekom utakmice. Igrački kadar većinom čine domaći dečki, uz pojačanja sa strane, koja su nam donijela potrebnu kvalitetu više. Htio bih se zahvaliti svim igračima na odličnim igrama tijekom čitave sezone, upravi kluba što je omogućila kvalitetan rad, mom pomoćnom treneru Marku Barišiću i sportskom direktoru Iliji Barišiću na savjetima i pomoći oko svega vezanog za klub, našim navijačima, posebno našim mladim Triarima, na bezuvjetnoj podršci i svim ljudima koji su na bilo kakav način pomogli klubu u osvajanju četvrtoga mjesta.

 

Devet gostujućih pobjeda

 

ĐS U prvoj trenerskoj sezoni u Prvoj županijskoj ligi i četvrto mjesto.

  • Cijelu sezonu odigrali smo u gotovo u identičnoj formi što potvrđuje i podatak da smo u jesenskom dijelu prvenstva osvojili 29, a u proljetnom 28 bodova. Da smo igrali napadački nogomet potvrđuje i podatak da smo zabili 50 golova dok je obrana primila samo 28 što je manje od jednoga gola po utakmici. U gostima smo ostvarili čak devet pobjeda što potvrđuje da na svakom terenu idemo na pobjedu. Naš najbolji strijelac je Dino Burazin s 22 pogotka, zatim slijede Ivan Barišić sa osam, Marijo Bojanović sa šest, Mateo Drmić postigao je četiri, Domagoj Stipanović tri, po dva su se puta u listu strijelaca upisali Stipo Totić i Ivan Radnić, jedan gol zabili su Davor Svalina, Mirko Svalina i Filip Denić. Ne treba zaboraviti da je ovaj rezultat napravila jedna mlada momčad koja je možda i najmlađa u ligi što četvrtom mjestu daje posebnu draž.

Na zasluženi odmor – NK Mladost Đakovačka Satnica

 

ĐS Brzo će nova sezona. Što sutra!

 

  • Igrački kadar ćemo nastojati zadržati. Snaga naše momčadi je što smo postali prava klapa na terenu i izvan terena, zajedno smo u pobjedi i porazu, i to se vidi na terenu. Takva atmosfera nam je omogućila dobre igre koje smo pružali ovu sezonu i ta igra je izbacila pojedince poput Dine Burazina.   Kompliment klubu je kada se za naše igrače raspituju klubovi iz većeg ranga jer to znači da dobro radimo. Nadam se da ćemo uspjeti sačuvati postojeći kadar i pojačati ga s nekoliko igrača na pozicijama koje su nam deficitarne.

 

Korak po korak!

 

ĐS Ovo je vaša druga trenerska sezona. Jednu ste proveli kao trener-igrač u selačkom Omladincu, a ova je prva u Mladosti. Već sada ste postali „tražena roba“. Bilo je ponuda drugih klubova?

  • Što se tiče ponuda drugih klubova, o tome ne bih puno pričao. Lijepo je kad neko cijeni tvoj trud i rad, a to mi je samo motiv da budem još bolji u svom poslu. Zahvaljujem se na svakoj ponudi i cijenim to, ali mislim da još nisam završio svoj posao u Satnici i da tu još ima puno mjesta za napredak. Mlad sam trener i trebam još puno toga naučiti i usavršiti u svom radu, imam svoj zacrtani trenerski put i smatram da ne treba prebrzo preskakati stepenice. Bit će vremena i za to, kao što volim reći: Idem korak po korak.
Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.