Pod Milardovićevom palicom, Torpedo kreće u subotu!

GODIŠNJI NOGOMETNI ODMORI BLIŽE SE KRAJU

 

 

U jeku završnice Svjetskoga nogometnoga prvenstva, kada hrvatski „vatreni“ pišu najljepše stranice sportske povijesti, amaterski nogometni klubovi odrađuju posljednje detalje pred početak priprema za novu sezonu. Iako je prijelazni rok u tijeku, većina klubova dogovorila je igrački kadar s kojim će krenuti u novu sezonu. Prvi će prozivki od kluba s područja Đakovštine odraditi nogometaši Torpeda iz Kuševca. U subotu, 14. srpnja trener Josip Milardović krenut će u svoju drugu trenersku sezonu u kuševačkom županijskom prvoligašu. Podsjetimo, da su Kuševčani pod Milardovićevim vodstvom odigrali odlično proljeće u kojemu su došli do sedmog mjesta osvojivši 50 bodova. Torpedo je ostvario 14 pobjeda, 8 remija i 8 poraza. Iako je bilo nekih kombinacija da trener Milardović promijeni sredinu (u kuloarima se pričalo o odlasku u Zrinski iz Jurjevca) trener-igrač na kraju je ostao vjeran Torpedu.

Druga trenerska sezona u Kuševcu – Josip Milardović

 

                         Ovogodišnji cilj: biti u vrhu!

 

Josip Milardović u kratkim je crtama opisao trenutno stanje u klubu i najavio aktivnosti u pripremnom razdoblju: „Za sada, koliko znam, nema odlazaka iz kluba, svi igrači izjasnili su se da će ostati u Torpedu. Ta činjenica izuzetno me raduje jer sada trebamo napraviti kvalitativni pomak u našoj igri koja bi nas vinula u sami vrh županijske lige. Konkurencija u momčadi bit će i znatno jača jer nam se, nakon operacije koljena, u momčad vraća napadač Stjepan Nikolić Kovačić, a očekujemo i povratak Mile Blaževića koji je najavio tu mogućnost. Moguće da tijekom prijelaznoga roka još netko pojača naše redove, ali meni, kao treneru, bit će važno da se takav igrač karakterno uklopi u momčad jer ne želim da neki pojedinac – individualac poremeti atmosferu koju smo slagali prošle sezone. Sada se ponašamo kao jedna velika porodica i to je najveći zalog s kojim krećemo u nove pripreme, zaključio je Milardović.

I ove godine svi na okupu -NK Torpedo

O planu priprema Milardović odgovara: „Nakon tjedan dana „suhih“ priprema očekuju nas već prve utakmice. U Viškovicma već 21. i 22. srpnja igramo na turniru zajedno s domaćinom Radničkim, novim županijskim prvoligašem Slavonijom iz Punitovaca i Šokadijom iz Strizivojne. Tjedan dana kasnije, točnije 28. srpnja očekuje nas ogled protiv novoga trećeligaša Zrinskoga iz Jurjevca, a početkom kolovoza (4. i 5.) domaćini smo našega tradicionalnoga memorijalnoga turnira. Uz nas na turniru će nastupiti Slavonija iz Punitovaca, susjedi iz Viškovaca i Bedem iz Ivankova. Protiv trećeligaša Čepina igrat ćemo 12. kolovoza. To je zasada ono što smo dogovorili. Bit će dovoljno utakmica u kojima ćemo iskristalizirati najbolju postavu koja će otvoriti prvenstvo.

O ambicijama Topreda u novoj sezoni: „Godinu dana smo stariji i iskusniji i vjerujem da ćemo ove godine igrati važnu ulogu u prvenstvu. Vjerujem da možemo popraviti prošlogodišnji plasman, dakle biti bolji od sedmoga mjesta. Imamo dobar igrački kadar, odličnu atmosferu, upravu kluba koja nas u svemu prati… Dakle, svi uvjeti za uspješnu sezonu su tu. Samo da nas zaobiđu ozljede i nitko sretniji od mene, zaključio je trener Torpeda Josip Milardović.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.