Na prozivci u nedjelju povratnici Galičić i Pongračić te prinova Jakić!

ĐAKOVAČKI NOGOMETNI TREĆELIGAŠ KREĆE S PRIPREMAMA

 

Nogometaši Đakovo Croatije u nedjelju, 15.srpnja, s početkom u 10:00 sati, kreću s pripremama za novu natjecateljsku sezonu 2018./19. Trener Damir Lelas izvršit će prozivku i prvi trening s većinom momčadi koje je završila prošlogodišnju sezonu. Prema službenoj stranici HNK Đakovo Croatia objavljeni su dolasci trojice igrača: dva su povratnika u đakovačke redove, a jedan je mladi igrač iz juniorskoga sastava prvoligaša Osijeka. Dakle, u klub se, nakon šetomjesečnoga izbivanja u Ivankovu, vraća Dino Galičić, napadač koji je za Đakovo Croatiju odigrao 100 utakmica i postigao osam pogodaka. U jesenskom dijelu 2017./18 Galičić je nastupao za bedem iz Ivankova. U 13 utakmica postigao je tri gola.

Drugo ime koje treba pojačati Đakovo Croatiju je Mihael Pongračić. Pongračić je trenutno igrač NK Osijek. Ovaj 25-godišnji napadač trebao bi pojačati napadački red i riješiti pitanje neefikasnosti koja je Đakovčane mučila tijekom prošle sezone.

Treće ime koje potpisuje HNK Đakovo Croatia je Ivan Jakić, rođen 1999. godine. Karijeru je započeo u NK Olimpija, a zatim kao kadet i junior nastupa u NK Osijek. Bio je član hrvatske U-14 i U-15 reprezentacije.

 

 

No, zasigurno da to nije sve. Naime, prijelazni rok traje do31. kolovoza tako da će biti još dolazaka. Što se tiče odlazaka, zasada nitko još službeno nije otišao. No, više o svemu znat će se nakon prozivke i prvoga treninga.

 

 

Foto: arhiva HNK Đakovo Croatia

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.