Laura Mašić u suzama predala polufinalni meč!

JUNIORSKI ŽENSKI TENISKI TURNIR VESKA 2018.

 

Mlada đakovačka tenisačica Laura Mašić protekloga je tjedna sudjelovala na juniorskom teniskom turniru Veska 2018. u češkom gradu Dolany – Veska. Đakovčanka je na turniru sudjelovala kao 16. nositeljica što joj je donijelo slobodno prvo kolo. U drugom kolu Mašićeva je bila bolja, u tri seta, od domaće igračice Karoline Novakove. Nakon što je izgubila prvi set 6:3, Laura Mašić sljedeća je dva dobila uvjerljivo sa 6:2 i 6:3. U trećem kolu mlada Đakovčanka izbacila je iz turnira četvrtu nositeljicu Slovakinju Katarinu Kuzmovu. Ponovo je igrano tri seta: 3:6; 6:1, 6:3.

U četvrtfinalu Ruskinja Erika Andreeva dobila je prvi set protiv đakovačke tenisačice (6:3), ali je Laura Mašić u sljedeća dva seta dominirala i zasluženo došla do polufinala. Sa 6:1 i 6:3 bila je bolja od ruske tenisačice.

Domaća tenisačica Karolina Kubanova bila je protivnica Lauri Mašić u polufinalu. U prvom setu Mašićeva je igrala odlično što joj je donijelo i vodstvo 6:4. U drugom setu Čehinja je, nakon nekoliko čudnih odluka protiv hrvatske tenisačice, došla do seta 6:3. Mlada Đakovčanka završnicu drugoga seta odigrala je u suzama jer nije mogla pretrpjeti očitu sudačku nepravdu. U trećem setu, kod vodstva Čehinje 1:0, slomljena Laura Mašić, zbog sudačke nepravde, predala je meč.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.