Iskazali se đakovački napadači!

PRVA PRIPREMMNA UTAKMICA ĐAKOVAČKOGA TREĆELIGAŠA

 

ĐAKOVO CROATIA – ŠOKADIJA 7:0 (5:0)

 

Nakon dvotjednih priprema na red su došle i pripremne utakmice. Nogometaši đakovačkoga trećeligaša u srijedu, 25. srpnja, ugostili su županijskoga drugoligaša Šokadiju iz Strizivojne kojoj je ovo treće utakmica (dvije odigrali na turniru u Viškovcima: izgubili 3:0 od Torpeda i pobijedili Radnički 7:3).

U prvih 45 minuta gledali smo „viktoriju“ na gol Šokadije. Trener Damir Lelas na teren je poslao najspremnije igrače koji su dominirali tijekom prvoga poluvremena. Gosti iz Strizivojne uglavnom su se branili, a s obzirom na njihove kvalitete, od njih smo očekivali puno više. Doduše, opravdanje možemo pronaći u nekompletnom sastavu i trećoj odigranoj utakmici u samo četiri dana. Đakovački strijelci bili su izuzetno raspoloženi tako da su se redom u listu strijelaca upisali: Luka Kolak, Tomas Grgačević, Fabijan Petričević, Danijel Božičević i Tomislav Bošković.

U nastavku susreta, Lelas je na teren poslao novih devet igrača, a to su iskoristili Strizivojnci i uspostavili terensku inicijativu te od 46. do 70. minute imali veći posjed lopte te su u 60. minuti propustili stopostotnu priliku. Ipak, u završnici susreta, točnije u 76. minuti Florijan Abramović ostao je sam na desnoj strani i nije mu bilo teško zatresti protivničku mrežu. Konačnih 7:0 postavio je Pavao Jurić koji je presjekao loptu na sredini terena i sam krenuo prema golu. Prošao je i golmana i mirno zatresao mrežu.

 

 

Nova provjera u Donjim Andrijevcima

 

Đakovački nogometaši novu provjeru imaju već u subotu kada gostuju u Donjim Adnrijevcima na 8. Memorijalnom tunriru Tomislav Buhač na kojemu nastupaju: domaćin NK Tomislav, Slavija iz Pleternice i Šokadija iz Babine Grede.

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.