Šamačkim “graničarima” pobjeda, Ratar treći!

  1. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „DRAGO ĐUZEL“ U JARUGAMA

 

Nogometaši Ratara iz Piškorevaca u subotu i nedjelju, 28. i 29. srpnja, nastupili su na 25. Memorijalnom nogometnom turniru „Drago Đuzel“ u Jarugama gdje su još su sudjelovali: Graničar iz Slavonskoga Šamca, Sikirevci i Posavina iz Velike Kopanice.

Pojednici turnira u Jarugama – NK Graničar Sl. Šamac

 

PRVI DAN

 

 SIKIREVCI – RATAR 2:0 (2:0)

 

Jaruge – Igralište Stari hrast. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Velić. Pomoćni: Marko Kovačević.

 

SIKIREVCI: Marin Lekić, Kovačević, Vukovac, Živić, Petričević, Kokanović, Galović, Knežević, Marin Lekić, Šunić, Nikolić. (Još su igrali: Hrvoje Galović, Luka Galović, Josip Galović).

 

RATAR: Barić, Rakušić, Perdinović, Bošnjaković, Batinić, Liščević, Mišević, Horvat, Križanović, Bekić, Bala (Još je igrao Kepić). Trener: Josip Mišić.

 

Sikirevčani su bolju igru u prvom poluvremenu okrunili s dva pogotka koja su ih odvela u nedjeljno finale.  Bila je to ravnopravna utakmica u kojoj su nogometaši Sikirevaca iskoristili dvije protivničke pogreške i postigli dva pogotka.

 

DRUGI DAN

 

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

 

POSAVINA (V. KOPANICA) – RATAR 0:3 (0:1)

 

Jaruge – Igralište Stari hrast. Gledatelja 200. Sudac: Domagoj Krajina. Pomoćnici: Željko Šekerija i Josip Drenjančević. Strijelci: 0:1 Mišić (7.), 0:2 Horvat (62., 0:3 Bekić (75.).

 

POSAVINA: Dragovan, Jukić, Vinko Petrović, Hrvoje Petrović, Jovanović, Radojčić, Blažević, Vučković, Mišo Petrović, Kitanović, Zdravko Degmečić. (Još su igrali: Vučković, Kokanović, Andrić).

 

RATAR: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Mišević, Horvat, Mišić, Kepić, Križanović, Bekić, Bala. (Još su igrali: Rakušić, Batinić, Marinović, Vukadin). Trener: Josip Mišić.

 

U utakmici za treće mjesto Piškorevčani su od samoga početka imali terensku inicijativu i već u sedmoj minuti golom Josipa Mišića došli su u vodstvo. Bio je to rezultat prvoga poluvremena. U nastavku susreta Ivo Horvat je u 62. minuti povećao vodstvo Ratara da bi utakmicu zaključio Siniša Bekić trećim pogotkom

Piškorevčani bolji od Kopaničana

U finalnoj utakmici  Graničar iz Slavonskoga Šamca bio je bolji od Sikirevaca rezultatom 2:0.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.