Unatoč porazu, Širokopoljci nisu nezadovoljni!

ŠIROKOPOLJCI KRENULI S PRIPREMNIM UTAKMICAMA

 

ŠOKADIJA (S. MIKANOVCI) – HAJDUK (Š. POLJE) 2:1 (1:0)

 

Stari Mikanovci – Igralište NK Šokadija. Gledatelja: 100. Sudac: Franjo Jukić. Strijelci: 1:0 Meštrović (12.), 1:1 Gurdon (50.), 2.1 Kovačević (65.).

 

ŠOKADIJA: Cindrić, Kujundžija (70. Markić), Belan (66. Marin Bošnjaković), Jukić, Radočaj (77. Josip Bošnjaković), Kuternik, Mačinković (55. Krznarić), Karlo Djedović (60. Matija Djedović), Kovačević, Božić, Meštrović. Trener: Ilija Djedović.

 

HAJDUK: Rukavina, Duspara, Marko Bjelobrk, Ivan Bjelobrk, Veselinović, Blažević, Blažeković, Ognjenović, rudnički, Stjepan Đambić, Gurdon.  (Još su igrali: Zeko, Mandić, Horvat, Matija Đambić, Kristijan Đambić, Meznarić). Trener: Igor Mandić.

 

Širokopoljci su u Starim Mikanovcima krenuli s odigravanjem pripremnih utakmica za početak nove natjecateljske sezone. Iako su poraženi, nogometaši Hajduka nisu previše razočarani jer je ovo tek početak priprema i igrači su nakon napornih treninga još uvijek teških nogu.

Domaćini su došli u vodstvo u 12. minuti kada su iskoristili neopreznost Hajdukove obrane. Meštrović je oduzeo loptu i sam izašao pred vratara Rukavinu i mirno plasirao loptu u mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Foto: Nezavisni portal Široko Polje

Početkom drugoga poluvremena Širokopoljci su došli do izjednačenja. Stjepan Gurdon pokazao je da će biti veliko pojačanje. Našao se u kaznenom prostoru, šutirao prvi puta, ali golman Cindrić brani njegov udarac, međutim, lopta se ponovo odbija do Gurdona koji drugi puta pogađa Šokadijinu mrežu.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 65. minuti kada je Kovačević uputio loptu prema golu Hajduka čiji je golman krivo procijenio let lopte i ona je završila iza njegovih leđa. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

 

Trener Igor Mandić ovako je vidio igru svoje momčadi: U našoj igri bilo je dobrih stvari s obzirom na tijek priprema odigrali smo solidnu utakmicu koja nam je poslužila za uigravanje. Danas su igrali svi igrači i na dobrom smo putu da prvenstvo dočekamo potpuno spremni. Sljedeći vikend očekuju nas dvije utakmice na našem memorijalnom turniru gdje ćemo igrati protiv momčadi iz višeg ranga, a to će biti dobra prilika da pokažemo koliko stvarno vrijedimo.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.