Dračičani žele drugoligaški vrh!

NOGOMETAŠI DRAČICA U NEDJELJU KRENULI S PRIPREMAMA

 

Nogometaši Dračica u nedjelju, 29. srpnja, krenuli su s pripremama za svoju drugu sezonu u Drugoj županijskoj ligi. Trener Ivica Gavran na prozivci je imao 22 igrača što i nije konačni broj. Klub su napustili: golman Mario Čolić (Mladost Đakovačka Satnica), Dino Blaškić (Ratar Piškorevci), a najvjerojatnije će i Ivan Tadić put Mladosti iz Ivanovaca. Trener Gavran neće moći računati ni na Igora Čečuru koji se sprema na odlazak u Njemačku.

Zasada je u klub stigao Željko Čečura koji se nakon šestomjesečnoga boravka u Karlovcu (poslovne obveze) vraća u Đakovo, a Dračičani još razgovaraju s nekoliko igrača. Vjeruju da će barem trojica ili četvorica doći u klub.

S obzirom da će Dračičani krenuti u drugu drugoligašku sezonu, o ambicijama trener Gavran je rekao: “Osnovni cilj je ponoviti prošlogodišnji rezultat, a to je četvrto mjesto. Godinu smo dana stariji i iskusniji, igrački kadar smo manje-više zadržali, tako da niti borba za sam vrh ne bi bio nerealan cilj. No, tek je početak priprema pa ćemo vidjeti što će donijeti završetak prijelaznoga roka, zaključio je trener Ivica Gavran.

Dračičani će prvu pripremnu utakmicu odigrati 5. kolovoza u Donjim Andrijevcima protiv Tomislava, a tjedan dana kasnije 11.i 12. kolovoza nastupaju na turniru u Koritni. Uz domaćine još će nastupiti Hajduk iz Širokoga Polja i Jedinstvo iz Forkuševaca. Zatim 14. ili 16. kolovoza protivnik će gradski trećeligaš, a „generalku“ bi trebali odraditi na turniru u Vladislavcima koji se igra 18. i 19. kolovoza.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.