Bedem se provukao protiv Josipovčana, Torpedo napunio viškovačku mrežu!

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „JUROŠ – GRBEŠA“ U KUŠEVCU

 

Nogometni klub Torpedo iz Kuševca vjerno čuva uspomenu na svoje prerano preminule članove kluba kojima u čast organiziraju memorijalni nogometni turnir. Na ovogodišnjem izdanju sudionici turnira su: domaćin Torpedo, Radnički iz Viškovaca, Bedem iz Ivankova i Omladinac iz Josipovca.

U utakmici za treće mjesto, u 17:30 igrat će Omladinac i radnički, a u finalu u 20:00 sati sastaju se Torpedo i Bedem.

 

 

                      BEDEM – OMLADINAC (J)  2:1

 

U prvoj utakmici turnira sve je trebalo biti, barem štose rezultata tiče, jasno jer trećeligaš iz Ivankova bio je apsolutni favorit u odnosu na mladu momčad županijskoga drugoligaša iz Josipovca. Međutim, Josipovčani su se postavili autoritativno i u pojedinim trenucima nije se znalo tko je hrvatski trećeligaš, a tko županijski drugoligaš. U prvih dvadesetak minuta Josipovčani su imali kontrolu utakmice, stvorili dvije-tri izgledne prilike, međutim kada to nisu realizirali,  uslijedila je kazna. Iz jedne bezazlene situacije, ubačenu dubinsku loptu, pod pritiskom josipovačakoga braniča, primio je Ivan Božić koji ispred golmana Brandisa i poslao ju u praznu mrežu. U nastavku susreta Josipovčani su uspjeli izjednačiti da bi u završnici utakmice igrači Bedema postigli drugi pogodak koji ih je odveo u nedjeljno finale. U samoj završnici šesnaestogodišnji Dorijan Hulak promašio je dvije čiste prilike, ali tomu se ne smije uzeti za zlo jer je on ipak kadet.

Trener Omladinca Šimo Živković, unatoč porazu, izuzetno je zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi. Bez nekolicine iskusnih, standardnih igrača pružio je odličan otpor ivankovačkom trećeligašu, a Josipovčani ponovo potvrđuju da su nepresušno vrelo talentiranih igrača.

Bedem je igrao u sastavu: Čučković, Sambol, Smolčić, Stanić, Validžić, Kockarević, Božić, Mesić, Stojić, Borko, Ujvari. (Još su igrali: Anić,  Naletilić, Pervan).

 

Za Omladinac nastupili su: Brandis, Josip Vavra, Denis Brkić, Šlegl, Enis Brkić, Josip Batorek, Kristek, Habada, Smolka, Kvasnovski, Stuhli. Još su igrali: Dorijan Hulak, Pastva). Trener: Šimo Živković.

 

 

                     TORPEDO – RADNIČKI  8:0 (4:0)

 

Na domaćem terenu nogometaši Torpeda dominirali su protiv susjeda iz Viškovaca. Već u prvih pola sata pala su četiri pogotka što je bio i rezultat prvoga poluvremena. U nastavku susreta, Kuševčani su i dalje nizali opasne akcije pred viškovačkim golom, a kao i u prvom, postigli su četiri pogotka. Za visoku i zasluženu pobjedu koja ih vodi u nedjeljno finale gdje ih očekuje hrvatski trećeligaš Bedem iz Ivankova. Bit će to pravi test za igrače trenera Josipa Milardovića.

Strijelci za Torpedo bili su: po dva puta Blažević i Josip Čuić te po jednom Kušević, Radoš, Milardović i Bašić.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.