Pobjednik Memorijala Mladen Mikić, drugoplasirani Michael Gajger, treći Ivica Medved!

TRADICIONALNI RIBOLOVNI MEMORIJAL „PAVO DRONK”

 

Tekst i foto: Željko Kovač

 

Tradicionalni ribolovni memorijal „Pavo Dronk“ u počast preminuloga strastvenoga đakovačkoga ribolovca održan je 4. studenoga 2018. godine na đakovačkom jezeru Jošava. Na natjecanje se prijavilo 69 natjecatelja u kategoriji seniora, seniorki i kadeta. Kao i svake godine, organizator ovoga natjecanja je Zajednica športskih ribolovnih udruga Grada Đakova, obitelj Mladena Dronka, sina pokojnoga Pave te sponzor Daiva. Koliko je ovo natjecanje poznato i priznato govori i činjenica da su došli natjecatelji  iz gotovo cijele Slavonije i Baranje: Osijeka, Starih Mihanovaca, Đurđenovca, Bošnjaka, Perkovaca, Josipovca, Županje, Budrovaca, Vrpolja, Makarske, Levanjsek Varoši, Vođinaca, Viškovaca, Sarvaša i Đakova.

Natjecanje je trajalo od 8:00 do 13:00 sati, a nakon vaganja ulova proglašeni su i najbolji pojedincu Memorijala. Prvo mjesto pripalo je Mladenu Mikiću iz Vođinaca s ulovom smuđa od 6,5 kilograma. Drugo mjesto osvojio je Đakovčanin Michael Gajger s pastrvskim grgečem težine 1,1 kilogram dok je trećeplasirani Ivica Medved iz Starih Mikanovaca sa štukom teškom 300 grama. Štuku od 110 grama ulovio je Krunoslav Gajger iz Đakova kojemu je pripalo četvrto mjesto.

Pobjednik Memorijala Mladen Milić iz Starih Mikanovaca

Drugoplasirani Michael Gajger

Posebne nagrade primili su najmlađi natjecatelji – seniorka Ljiljana Svalina iz Đakova i kadeti Gracija Jakšić iz Đakova i Petra Milković iz Gorjana.

Najbolji pojedinci nagrađeni su ribolovnim priborom, športskih peharima i ribolovnim dozvolama za 2019. godinu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Mladen Mikić ( ne Milić ) i Ivica Medved ( ne Medvednica ).

Odgovori